The Glow-Getter

€97,00 €92,00
Meet The Founders

Ontmoet de oprichters

Hello Sunshine, we zijn zo blij dat je er bent.

We wilden even de tijd nemen om ons persoonlijk voor te stellen, zodat je weet wie er achter Le Rub zit. Wij zijn Kim en Raf Maes, een broer en zus geboren in (niet zo) zonnig België.


Als professionele snowboarder die merkbouwer en fotograaf is geworden, vindt Raf zijn balans tussen het beleven van momenten en het vastleggen ervan. Hij heeft een uniek vermogen om het heden te koesteren terwijl hij altijd de horizon in het oog houdt.


Als voormalig visagiste, oprichter van Blos en hoofd R&D combineert Kim wetenschappelijke en industriële expertise met een diep optimistische nieuwsgierigheid. Ze hecht veel waarde aan authenticiteit en vakmanschap en past beide bewust toe in haar dagelijkse bezigheden.


Al onze beste herinneringen hebben met de zon te maken. Van zonsopgang op de pistes tot zonsondergang aan de kust, we hebben het geluk gehad om niet alleen te genieten, maar ook om veel zonovergoten momenten te delen. Dus besloten we onze tijd en expertise in te zetten om te beschermen wat we koesteren. En daarom hebben we Le Rub opgericht. Le Rub is onze ode aan die grote gele bal in de lucht, onze belofte om onze huid te verzorgen terwijl we ons koesteren in de warmte van zijn stralen. Daarom hebben we hard gewerkt om de beste ingrediënten uit de natuur te vinden en deze door de wetenschap te gebruiken om huidvoedende, rifvriendelijke formules te produceren. Het was nog maar het begin om onze minerale zonnecrème op een verantwoorde manier te maken, met ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

 

We hebben ons hart, onze hersenen en alles wat daartussen zit, ingezet om Le Rub zo goed mogelijk te maken. We hebben consequent geprobeerd en getest tot we vonden wat je vandaag uit onze kleurrijke tubes perst. Van verpakkingsmateriaal tot de inkoop van ingrediënten, we wilden dit goed doen, zonder concessies te doen aan kwaliteit of ervaring.

 

We zijn blij dat we dat hebben gedaan, want vandaag zijn we er trots op dat we ons verhaal kunnen vertellen en dat we onszelf altijd uitdagen om het beter te doen naarmate we groeien. En omdat we optimisten zijn, zijn we op reis gegaan om betere (zonne)zorg te maken.

Wij geloven in zonverzorging = huidverzorging = zelfverzorging.

Raf's esthetische oog vangt schoonheid, terwijl Kim's industrie-expertise het koestert. Samen hebben we een merk gebouwd dat op ons lijkt, een merk van gezonde kwaliteitsproducten voor de zon die we samen met onze zonminnende, stralende huidgemeenschap laten groeien. Op betere (zonne)zorg en op alle zonnige herinneringen die we samen zullen maken.


With love,

Kim en Raf

Terug naar Journal
Onze minerale zonnefilters maken moderne golven - hier is waarom
Het belang van dagelijks gebruik van SPF
Waarom we ervoor gekozen hebben zonnecrème te maken met non-nano zinkoxide